• 1
  • 18
  • 19
  • 20
11 22 33 44 55 66 77 88 99 1010 1111 1212 1313 1414 1515 1616 1717 1818 1919 2020

BARO LEVHASI (AVUKATLAR LİSTESİ) BARO İLAN SAYFASI BÜTÇE, GELİR-GİDER FAALİYET RAPORU UYAP-AVUKAT KİMLİK-KATİP KİMLİK FORMLARI SERBEST MESLEK MAKBUZU HESAPLAMA ARACI
AV. H.NALAN TÜZEL
AV. M.ERSİN EDEL

ADLİ YARDIM GÖREVLENDİRME ESASLARI

DUYURU: ADLİ YARDIM İLE GÖREVLENDİRİLEN AVUKATIN YETKİ BELGESİ DÜZENLEYEMEYECEĞİNE İLİŞKİN TBB DİSİPLİN KURULU KARARI. Devamı.
DUYURU: ADLİ YARDIM BÜROSU GÖREVLENDİRMELERİNDE PUANLAMA SİSTEMİNE GEÇİLMİŞTİR. Devamı.
DUYURU: Adli Yardım Görevlendirmeleri ile ilgili sonuç raporlarının ve hizmetin sona erdiğini gösteren belgelerin Türkiye Barolar Birliği Adli Yardım Yönetmeliği'nin 6 ncı maddesinin f bendi gereğince, Bursa Barosu Adli Yardım Bürosuna bildirilmesi gereklidir.
DUYURU: 30.04.2013 -İnsan Hakları ve İfade Özgürlüğü Bağlamında Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair 6459 sayılı Kanun 30.04.2013 tarih ve 28633 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Devamı
DUYURU: 28.09.2012 - Adli Yardım Görevlendirmeleri İle İlgili Duyuru:
Adli Yardım Büromuz görevlendirmelerinde, mahkemenin adli yardım talebini reddetmesi sebebi ile gider avansları Baro Adli Yardım Ödeneğinden karşılanan dosyalarda HMK md.333 gereğince kararın kesinleşmesi ile geri ödenmesine karar verilen gider avanslarının Baromuz Adli Yardım Bürosuna iade edilmesi gerekmektedir.
Bu sebeple davaların sonuçlanması ile birlikte sonuç raporlarının ve artan gider avanslarının ivedilikle Adli Yardım Büromuza teslim edilmesi gereği önemle duyurulur.
DUYURU: Adli Yardım talepli açılacak davalar için ön adli yardım başvurusu yapılma zorunluluğu kalmamıştır. Devamı.
2015 YILI GÖREVLENDİRME LİSTELERİ
2014 YILI GÖREVLENDİRME LİSTELERİ