BURSA BAROSU TÜRK HALK MÜZİĞİ TOPLULUĞU ÇALIŞMALARI

BURSA BAROSU TÜRK HALK MÜZİĞİ TOPLULUĞU KONSERİ-2017

BURSA BAROSU THM TOPLULUĞU’NDAN NOTALARLA ANADOLU

Bursa Barosu Türk Halk Müziği Topluluğu, Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde unutulmaz bir konsere imza attı.

Bursa Barosu Başkan Yardımcısı Avukat Atila Atik, Bursa Barosu Sayman’ı Avukat Metin Öztosun’un da hazır bulunduğu konsere, Bursalılar yoğun ilgi gösterdi.

Şef Yaşar Kamil Alim yönetimindeki Bursa Barosu THM Topluluğu, yaklaşık iki saat boyunca sahnede kaldı. Koro ve solistlerin, Anadolu’nun değişik yörelerine ait türküleri seslendirildiği gecede Bursalılar halk müziğine doydu.

Konserin ardından Bursa Barosu Başkan Yardımcısı Avukat Atila Atik, Şef Alim’e günün anısına çiçek takdim etti.

BURSA BAROSU TÜRK HALK MÜZİĞİ TOPLULUĞU KONSERİ-2016

Bursa Barosu Türk Halk Müziği Topluluğu Korosu, Şef Yaşar Kemal Alim şefliğinde unutulmayacak bir konsere imza attı.

Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konserde, Günay Dursun, Perihan Yılmaz, Ümit Okumuş, Sevcan Sözeri, Ayşenur Türesin, Tuğçe Demirtaş, Gökmen Şentürk, Rıza Kartal, Songül Ateşoğlu ve Büşra Usluer’in solo performansları da Türk halk müziği sevdalılarından büyük alkış topladı. Konserin tamamlanmasının ardından Baro Başkanı Demiröz, koro üyelerini tebrik ederek Şef Yaşar Kemal Alim’e çiçek takdim etti.

BURSA BAROSU TÜRK HALK MÜZİĞİ TOPLULUĞU KONSERİ-2016

BURSA BAROSU TÜRK HALK MÜZİĞİ TOPLULUĞU KONSERİ-2015
20 NİSAN 2015

Bursa Barosu Türk Halk Müziği Topluluğu Korosu Tayyare Kültür Merkezi’nde sahne aldı. Performansları ile göz dolduran koro, salonu dolduran konuklar tarafından alkışlarla ödüllendirildi.

Tayyare Kültür Merkezi önceki akşam alışılagelmişin dışında bir koronun performansına ev sahipliği yaptı. İş yaşamlarını Bursa Adliye Sarayı’nda sürdüren ancak Bursa Barosu Türk Halk Müziği Topluluğu Korosu ile sanatsal meziyetleri olduklarını da kanıtlayan avukatlar ve adliye memurları Tayyare Kültür Merkezi’ni dolduran konuklara keyifli bir gece yaşattı.

2004 yılında kurulan ve yaklaşık 11 yıldır çeşitli sahnelerde sanatseverlerle buluşan Bursa Barosu Türk Halk Müziği Topluluğu bu kez Tayyare Kültür Merkezi’nde sahne aldı. Şef Yaşar Kemal Alim’in yönettiği, avukatlar ve memurlardan oluşan koro 2 saat boyunca seslendirdiği türkülerle büyük beğeni topladı. Konserin ardından Bursa Barosu yönetimi tarafından koro üyelerine çiçek verildi.

BURSA BAROSU TÜRK HALK MÜZİĞİ TOPLULUĞU KONSERİ-2012
8 MAYIS 2012