Disiplin Kurulu

BAŞKAN

AV. ATİLA ATİK

BAŞKAN

1965 Bursa doğumlu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1987 yılında mezun oldu. 1988'den bu yana serbest avukatlık yapmaktadır. 2004-2006 yılları arasında disiplin kurulu üyeliği, 2006-2008 ve 2008-2010 yıllarında Bursa Barosu Yönetim Kurulu üyeliği, 2010-2012 döneminde Bursa Barosu'nda sayman olarak görev yaptı. Bursa Tüketici Sorunları İl Hakem Heyeti'nde ve 2 dönem de Bursa Hal Hakem Heyeti'nde baro temsilcisi olarak görev aldı. AB ve Dış İlişkiler Komisyonu'nda başkan olarak görev aldı. Evli ve bir çocuk babası olan Atik, 2016- 2018 döneminde Bursa Barosu Başkan Yardımcılığı, 2018-2020 döneminde Disiplin Kurulu başkanlığına seçildi ve halen bu görevine devam etmektedir.

AV. ÖZCAN MEHMETALİOĞLU

AV. ÖZCAN MEHMETALİOĞLU

ÜYE

1973 Bursa doğumlu. İlk ve orta eğitimini Bursa'da tamamladı, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 1998'den bu yana serbest avukatlık yapmaktadır. Mesleki faaliyetini Mudanya'da sürdüren Mehmetalioğlu, B.V.M. Tenisçileri Spor Kulübü Derneği üyesidir. Bursa Barosu Masa Tenisi Takımı bünyesinde de masa tenisi sporuna aktif olarak devam etmektedir. 2018 yılında seçildiği Bursa Barosu Disiplin Kurulu üyeliği görevine halen devam etmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

AV. ERDEM ERBEY ŞENYURT

AV. ERDEM ERBEY ŞENYURT

ÜYE
1985 Antalya doğumlu. Bursa Atatürk Lisesi'ni ve Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. 2014 yılından bu yana serbest avukatlık yapmaktadır. Bursa Barosu'nun Kent ve Çevre Hukuku, Hayvan Hakları, Tahkim ve CMK komisyonlarında görev aldı. 2014 yılından bu yana çeşitli alanlarda bilirkişilik ve aynı zamanda arabuluculuk yapmaktadır.

AV. AYGÜL GÜNEŞ

AV. AYGÜL GÜNEŞ

ÜYE

1988 Bulgaristan doğumlu. Kestel Hasan Coşkun Lisesi'nden sonra 2010 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Stajını 2013'te tamamladı, 2013-2017 yılları arasında bağlı olarak çalışan Güneş 2017 yılından itibaren kendi bürosunda serbest avukatlık yapmaktadır. Bursa Barosu'nun Staj, CMK ve AB Dış İlişkiler komisyonlarında, 2013 yılında Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilen Genç Avukatlar Kurultayı'nı düzenleyen ekipte yer aldı. 2014-2015 döneminde Bursa Barosu Genç Avukatlar Meclisi kuruculuğu ve yürütme kurulu üyeliği, Bursa Barosu'nun 2016-2018 döneminde yönetim kurulu genç temsilcisi olarak görev yaptı. 2018-2020 döneminde de yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Bu görevi halen devam etmektedir. Bursaspor Disiplin Kurulu üyeliği de yapan Güneş evlidir.

AV. FARUK ÇINAR

AV. FARUK ÇINAR

ÜYE
1991 yılı Bursa doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Mustafakemalpaşa'da tamamladı, Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. 2014 yılından beri serbest avukatlık yapmaktadır. Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde yüksek lisans ve Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde öğrenim görmektedir. İnsan hakları ve evrensel hukuk alanlarında çalışmalar yapan Çınar, iyi düzeyde İngilizce ve Almanca bilmektedir. Bursa Mustafakemalpaşalılar Derneği üyesi olan Çınar, 2007-2009 yıllarında Mustafakemalpaşa Belediyesi bünyesindeki Yerel Gündem 21 çalışma gruplarında görev aldı. Evli ve bir çocuk babasıdır.