AV. GÜRKAN ALTUN

BAŞKAN

AV. GÜRKAN ALTUN

BAŞKAN

1971 yılı Artvin Şavşat doğumludur. İlkokul eğitimini İstanbul'da Ahmet Cevdet Paşa İlkokulu'nda tamamlamıştır. Haydarpaşa Lisesi'nde başladığı ortaokul eğitimini Bursa Erkek Lisesi'nde tamamladıktan sonra aynı okulun lise bölümünden 1988 yılında mezun olmuştur. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1994 yılında mezun olup aynı yıl Bursa Barosu'nda staja başlamıştır. 1995 yılından itibaren de Bursa Barosu'na bağlı olarak serbest Avukatlık yapmaktadır. Mesleğe başladığı ilk günden bu yana Bursa Barosu Mesleki Müdahale, Kadın, Staj ve Sosyal İlişkiler komisyonlarında aktif olarak çalışmıştır. Çağdaş Hukukçular Derneği Bursa Şubesi üyesidir. Evli ve iki çocuk babasıdır. 2002-2004, 2004-2006 dönemlerinde Bursa Barosu Yönetim Kurulu üyeliği, 2006-2008 döneminde Bursa Barosu Saymanlığı,2008-2010 döneminde Bursa Barosu TBB delegeliği ve 2010-2012 döneminde Bursa Barosu Genel Sekreterliği görevlerinde bulunmuştur. Halen 2016 yılında seçildiği Bursa Barosu Başkanlığı görevini sürdürmektedir.

AV. METİN ÖZTOSUN

BAŞKAN YARDIMCISI

AV. METİN ÖZTOSUN

BAŞKAN YARDIMCISI

1971 Bursa doğumlu. İlk-orta öğrenimini Bursa'da tamamladı, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 1993'ten beri serbest avukatlık yapmaktadır. Bursa Barosu'nun Staj, CMK, Dergi komisyonlarında ve yayın kurulunda görev aldı. Atatürk Araştırmaları Komisyonu'nda kurucu üyelik yaptı ve Anayasa Komisyonu Başkanlığı görevinde bulundu. CMK eğitmeni olan Öztosun, Baro Bülteninde Kültür Sanat Editörlüğü yaptı. Bursa Zeki Müren Kültür Sanat Derneği başkan yardımcılığı, Bursa Barosu TSM Korosu Koordinatörlüğü ve koristliği ile Bursa Barosu Tiyatro Topluluğu'nda da oyuncu ve idari koordinatör görevlerini yaptı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı TSM Bölümü'nü bitiren Öztosun'un, edebiyat dergilerinde yayınlanmış ve seçkilere girmiş şiirleri ve konserlerde icra ettiği kendine ait Türk Müziği besteleri bulunuyor. 2016-2018 döneminde Bursa Barosu Yönetim kurulunda saymanlık yaptı, halen Bursa Barosu Başkan Yardımcısı. Öztosun, evli ve bir çocuk babasıdır.

AV. ASLI EVKE YETKİN

GENEL SEKRETER

AV. ASLI EVKE YETKİN

GENEL SEKRETER

1980 Kırşehir doğumlu. İlköğrenimi Kırşehir, orta öğrenimini Mudanya'da tamamladı. Bursa Erkek Lisesi'nin ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 2004 yılından itibaren serbest avukatlık yapmaktadır. Çağdaş Hukukçular Derneği Bursa Şubesi üyesi olup 2006-2008 yılları arasında yönetim kurulu üyeliği, 2008-2014 yıllar arasında şube başkanlığı yapmıştır. Bursa Barosu İnsan Hakları Komisyonu, Mesleki Müdahale Komisyonu, Kent ve Çevre Hukuku komisyonlarında başkan ve yürütme kurulu üyesi olarakgörev aldı. CMK eğitimcisi Aslı Evke Yetkin, Nilüfer Kent Konseyi ve Öğrenci Velileri Derneği yürütme kurullarında bulundu. 2016-2018 döneminde Bursa Barosu Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. 2018-2021 döneminde Bursa Barosu Saymanlığı görevinde bulunmuştur.

AV. YENER POROY

SAYMAN

AV. YENER POROY

SAYMAN

1983 Bursa doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Bursa'da tamamladı, İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 2006 yılından bu yana serbest avukatlık yapmaktadır. Trilye Yelken Kulübü Kurucu Yönetim Kurulu üyeliği, Bursa Arabulucular Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği, Bursa Genç Sanayici İşinsanları ve Yöneticileri Derneği'nde (GESİAD) yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuştur. 2016- 2018 döneminde seçildiği Bursa Barosu Yönetim Kurulu üyeliğine 2018-2020 döneminde bir kez daha seçilmiş ve bu görevi halen sürdürmektedir.

AV. AYŞE GONCA GÜLÇİN

AV. AYŞE GONCA GÜLÇİN

ÜYE

1972 Bursa doğumlu. Bursa Anadolu Lisesi'nin ardından İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Bilgi Üniversitesi'nde Maliyet Yönetimi Okulu Sertifika Programı'nı, Kadir Has Üniversitesi'nde Arabuluculuk Eğitimini, İleri Arabuluculuk Sertifika Eğitimini, Marmara Üniversitesi'nde Bilirkişilik Temel Eğitimi ile İş Hukukunda Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimini tamamladı. 1994 yılından itibaren serbest avukatlık yapan Gülçin, Bursa Arabulucular Derneği'nin kurucu başkanıdır. Gülçin, Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanlığı Bursa İl Çalışma Grubu Arabuluculuk Komisyonu, Bursa Barosu İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Komisyonu, Arabuluculuk ve Alternatif Uyuşmazlık Çözümleri Komisyonu, Tahkim Komisyonu üyesi. Arabuluculuk Daire Başkanlığı'nın akredite eğitmenlerinden olan Gülçin, bilirkişilik de yapıyor. Bursa Kükürtlü Lions Kulübü'nde başkanlık, sekreterlik yaptı ve Federasyon Hukuk Komitesi Başkanlığı görevini sürdürüyor. TOSYÖV Bursa Destekleme Derneği üyesi de olan Gülçin, Bahçeşehir Üniversitesi Yüksek Lisans öğrencisi ve halen Bursa Barosu Yönetim Kurulu üyesidir. İki çocuk annesidir.

AV. ÖZGE YILMAZ TÜRKER

AV. ÖZGE YILMAZ TÜRKER

ÜYE

1978 Diyarbakır doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Ankara'da, lise öğrenimini Bursa'da tamamladı, Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 2005 yılından itibaren serbest avukatlık yapmaktadır. Aynı zamanda arabulucu olan Türker, Bursa Barosu Çocuk Hakları ve Bursa Barosu AB Dış İlişkiler komisyonlarında görev almıştır.

AV. NİLAY PARLAR

AV. NİLAY PARLAR

ÜYE

1983 İstanbul doğumlu. İlk ve orta eğitimini İnegöl'de tamamladı, Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. 2006-2009 yılları arasında İzmir'de serbest avukatlık yapan Parlar, 2009 yılından bu yana Bursa Barosu'na bağlı serbest avukatlığa devam etmektedir. Arabuluculuk da yapan Nilay Parlar, mesleki faaliyetini sürdürdüğü İnegöl'de İnegöl Haber Yorum Gazetesi'nde mesleki makaleler yazmıştır. İnegöl Atatürkçü Düşünce Derneği yönetim kurulu üyeliği, İnegöl Yardım Severler Derneği denetleme kurulu üyeliği görevlerinde bulundu. Kurucusu olduğu İnegöl Doğal Hayatı ve Hayvanları Koruma Derneği'nin başkanlığını yürütmektedir. Bir çocuk annesidir.

AV. YILDIRIM HACIOĞLU

AV. YILDIRIM HACIOĞLU

ÜYE

1984 Bursa doğumlu. Bursa Gazi Anadolu Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 2011 yılından bu yana serbest avukatlık yapmaktadır. 2009-2010 yılında Bursa Barosu'nda stajyer avukat temsilciliği, 2009-2012 yıllarında Spor Komisyonu Sekreterliği ve başkanlığı yapmıştır. 2013 yılında Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilen Genç Avukatlar Kurultayı'nı düzenleyen ekipte yer aldı. 2013-2014 döneminde Genç Avukatlar Meclisi Kurucu Yürütme Kurulu üyeliği yaptı. Kurultay ve genç avukatlar ile ilgili projelerde Bursa Barosu'nu Türkiye Barolar Birliği'nde temsil etti. Bademli Rotaract Başkanlığı, Bademli Rotary Sekreterliği, Gazi Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği ve 224 Bursa ve Bursaspor Gönüllüleri Derneği kurucu sekreterliği görevlerinde bulundu. Ayrıca Bursaspor Kulübü Hukuk İşleri Sorumlu Yöneticiliği yapan Hacıoğlu, 2018-2021 döneminde Bursa Barosu Yönetim Kurulu üyeliği yapmıştır.

AV. YASEMİN REÇBER

AV. YASEMİN REÇBER

ÜYE

1987 Bursa doğumlu. Bursa Erkek Lisesi'nin ardından Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 2012-2016 yılları arasında bağlı olarak çalışan Reçber, 2017 yılından itibaren serbest avukatlık yapmaktadır. Reçber, 2013 yılında Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilen Genç Avukatlar Kurultayı'nda yer almış, bir sonraki kurultayda Bursa Barosu'nu temsil etmiştir. Bursa Barosu İnsan Hakları, Çocuk Hakları, Mesleki Müdahale, Staj ve CMK komisyonlarında görev yapmıştır. Bursa Barosu CMK eğitimcisidir. Çağdaş Hukukçular Derneği Bursa Şubesi üyesi olan Reçber bilirkişilik de yapmaktadır.

AV. UMUT MISIR

AV. UMUT MISIR

ÜYE

1987 Kırşehir doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Balıkesir'de tamamladı, Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 2013 yılından bu yana serbest avukatlık yapmaktadır. 2016-2018 döneminde Bursa Barosu İnsan Hakları Komisyonu Başkanlığı görevinde bulunan Mısır, Anayasa Komisyonu Yürütme Kurulu üyesi ve Avukat Hakları Merkezi Genel Sekreterliği görevlerini sürdürmektedir. Bursa Barosu Tiyatrosu ekibinde yer almaktadır. Bursa Sosyal Yaşam ve İletişim Derneği'nde başkan yardımcılığı yapmıştır. Bursa Valiliği İl İnsan Hakları Kurulu ile Mudanya Kaymakamlığı İnsan Hakları Kurulu'nda Bursa Barosu'nu temsilen üye olarak bulunmuştur. Arabuluculuk da yapan Mısır, evli ve bir çocuk babasıdır.

AV. NAZLI CEREN ŞENDOĞAN

AV. NAZLI CEREN ŞENDOĞAN

ÜYE

1990 Malatya doğumlu. Mudanya Sami Evkuran Anadolu Lisesi'nden sonra Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 2014 yılından bu yana serbest avukatlık yapmaktadır. 2016-2018 döneminde Kadın Hakları Komisyonu Başkanlığı yaptı, komisyonun merkeze dönüşme sürecinde görev aldı. 2018 yılında seçildiği Kadın Hakları Merkezi Başkanlığını halen sürdürmektedir. Şendoğan evli ve bir çocuk annesidir.