Mülteci Hukuku semineri, vaka çalışmasıyla yapıldı

19 Kasım 2019
Bursa Barosu Mülteciler ve Yabancılar Hukuku Komisyonu'nun Mülteci Hakları Merkezi işbirliğiyle düzenlediği seminer, hafta sonu Bursa Barosu'nun BAOB'daki hizmet biriminde bulunan Av. Özgür Aksoy Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.
Aile Hukukunda Velayet, Nafaka ve Mal Rejimi semineri gerçekleştirildi.

11 Kasım 2019
CMK Güncelleme Eğitimi tamamlandı

04 Kasım 2019
Bursa Barosu CMK OCAS sistemine kayıtlı avukatlara yönelik olarak Bursa Barosu'nca planlanan güncelleme eğitimleri tamamlandı.
“Anlattırıcı Soru, Çapraz Sorgu” konulu eğitim semineri

28 Ekim 2019
Türkiye Barolar Birliği ve Bursa Barosu işbirliğiyle düzenlenen “Anlattırıcı Soru, Çapraz Sorgu” konulu eğitim semineri, Bursa'da yapıldı.
İş Hukuku Günleri'nde iki hakimden önemli bilgiler

28 Eylül 2019
Seminerin ikinci gün konukları Bursa 10. İş Mahkemesi Hakimi Cemil Tükenmez ve Bursa Bölge Adliye Mahkemesi 3. Hukuk Dairesi Başkanı Hakim Yahya Coşgunoğlu oldu.
“İş Hukuku Günleri” başladı

27 Eylül 2019
Bursa Barosu İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Komisyonu'nca düzenlenen “İş Hukuku Günleri” BAOB Hizmet Birimi'ndeki Av. Özgür Aksoy Konferans Salonu'nda başladı.
Güncel HMK Uygulamaları semineri yapıldı

21 Eylül 2019
Türkiye Barolar Birliği ve Bursa Barosu işbirliğiyle düzenlenen "Güncel HMK Uygulamaları" başlıklı seminer, Bursa Akademik Odalar Birliği'nde bugün gerçekleştirildi.
Belgede sahtecilik suçları semineri yapıldı

20 Eylül 2019
Bursa Barosu tarafından düzenlenen “Resmi ve Özel Belgelerde Sahtecilik Suçları-Belge Yaşı Tespiti” konulu eğitim semineri, Bursa Akademik Odalar Birliği Oditoryumu'nda gerçekleştirildi.
CMK eğitimleri sürüyor

27 Temmuz 2019
Bursa Barosu CMK Eğitim ve Koordinasyon Merkezi'nce planlanan CMK eğitim seminerleri devam ediyor.
Çeşitli yönleriyle “İstinaf” semineri yapıldı

13 Temmuz 2019
Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi ve Bursa Barosu işbirliğiyle düzenlenen "İstinaf" konulu meslek içi eğitim semineri Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Oditoryum'da gerçekleştirildi.
"Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Uygulaması ve İşletmelere Etkisi" eğitimi yapıldı

29 Haziran 2019
Bursa Barosu'nun Cesteam Eğitim Danışmanlık AŞ işbirliğiyle düzenlediği “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Uygulaması ve İşletmelere Etkisi” başlıklı eğitim çalışması Bursa Baroevi'nde gerçekleştirildi.
Adli Yardım eğitimi yapıldı

03 Mayıs 2019
Bursa Barosu Adli Yardım Merkezi'ne kayıtlı avukatlara yönelik eğitim Baroevi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.
Hukuk Sohbetleri'nin dördüncüsünde Sigorta Hukuku konuşuldu

02 Mayıs 2019
Bursa Barosu Mesleki Gelişim Komisyonu tarafından düzenlenen hukuk sohbetlerinin dördüncüsünde konu “Sigorta Hukuku” oldu.
Mültecilere sınırdışı ve idari gözetim prosedürleri semineri

28 Nisan 2019
Bursa Barosu Mülteci ve Yabancılar Hukuku Komisyonu Başkanı Av. Gülender Adıgüzel ve komisyon üyesi Av. Bilgehan Yayık katıldı.
CMK eğitimleri sürüyor

27 Nisan 2019
Bursa Barosu CMK Eğitim ve Koordinasyon Merkezi'nce planlanan CMK eğitim seminerileri devam ediyor.
Müzakere ve Teknikleri konferansı gerçekleşti

20 Nisan 2019
Bursa Barosu Mesleki Gelişim Komisyonu'nun JCI Bursa Genç Liderler ve Girişimciler Derneği işbirliğiyle düzenlenen Müzakere ve Teknikleri konulu konferans gerçekleşti.
"Avukatın Cezai ve Hukuki Sorumluluğu" konulu panel gerçekleştirildi

13 Nisan 2019
Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden Prof. Dr. Devrim Güngör "Avukatın cezai sorumluluğu", Ankara Barosu'ndan Av. Kaya Yelek de "Avukatın hukuki sorumluluğu" hakkında konuştu
İki günlük Çocuk Adalet Sistemi eğitimi tamamlandı

07 Nisan 2019
Bursa Barosu Çocuk Hakları Merkezi'nce düzenlenen iki günlük Çocuk Adalet Sistemi eğitimi sona erdi.
Mülteci İşgücü ve Bölgeye Yansımaları Konulu Sempozyum

05 Mayıs 2018
İnfaz Hukuku Konferansı

21 Kasım 2018