Adli Yardım eğitimi yapıldı

03 Mayıs 2019
Bursa Barosu Adli Yardım Merkezi'ne kayıtlı avukatlara yönelik eğitim Baroevi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.
Hukuk Sohbetleri'nin dördüncüsünde Sigorta Hukuku konuşuldu

02 Mayıs 2019
Bursa Barosu Mesleki Gelişim Komisyonu tarafından düzenlenen hukuk sohbetlerinin dördüncüsünde konu “Sigorta Hukuku” oldu.
Mültecilere sınırdışı ve idari gözetim prosedürleri semineri

28 Nisan 2019
Bursa Barosu Mülteci ve Yabancılar Hukuku Komisyonu Başkanı Av. Gülender Adıgüzel ve komisyon üyesi Av. Bilgehan Yayık katıldı.
CMK eğitimleri sürüyor

27 Nisan 2019
Bursa Barosu CMK Eğitim ve Koordinasyon Merkezi'nce planlanan CMK eğitim seminerileri devam ediyor.
Müzakere ve Teknikleri konferansı gerçekleşti

20 Nisan 2019
Bursa Barosu Mesleki Gelişim Komisyonu'nun JCI Bursa Genç Liderler ve Girişimciler Derneği işbirliğiyle düzenlenen Müzakere ve Teknikleri konulu konferans gerçekleşti.
"Avukatın Cezai ve Hukuki Sorumluluğu" konulu panel gerçekleştirildi

13 Nisan 2019
Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden Prof. Dr. Devrim Güngör "Avukatın cezai sorumluluğu", Ankara Barosu'ndan Av. Kaya Yelek de "Avukatın hukuki sorumluluğu" hakkında konuştu
İki günlük Çocuk Adalet Sistemi eğitimi tamamlandı

07 Nisan 2019
Bursa Barosu Çocuk Hakları Merkezi'nce düzenlenen iki günlük Çocuk Adalet Sistemi eğitimi sona erdi.
Mülteci İşgücü ve Bölgeye Yansımaları Konulu Sempozyum

05 Mayıs 2018
İnfaz Hukuku Konferansı

21 Kasım 2018