Bursa Barosu Türk Müziği Korosu Erol Sayan ve besteleriyle sahnedeydi

Bursa Barosu Türk Müziği Korosu, yeni bir konseptle izleyici karşısına çıktı

Koro ve solistler, ünlü bestekar Erol Sayan'ın da konuk olduğu konserde, duayen sanatçının birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi.

BAOB Oditoryumu'nda gerçekleşen konsere Filiz Başıbüyük şefliğinde sahne alan Bursa Barosu Türk Müziği Korosu'nun konseri, Bursa Barosu Başkan Yardımcısı Av. Metin Öztosun'un sahneden şarkı aralarında sohbet ettiği Bestekar Erol Sayan renklendirdi. Şarkılarının kısa hikayelerini anlatan Erol Sayan, hayat hikayesinden de küçük kesitler sundu.

Konser sonunda Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun, Bestekar Erol Sayan, Şef Filiz Başıbüyük ile tüm koristlere çiçek verdi. Altun, Türk müziğinin ve Üstad Erol Sayan'ın nağmeleriyle ülkemizin ağır siyasi ve ekonomik gündeminden bir nebze uzaklaştıklarını söyledi.

İlgili Fotoğraflar