Sosyal Sorumluluk Çalışmaları

Dilek Ağacı'nın meyveleri Karakoca İlk ve Ortaokulu'nda

Bursa Barosu Sosyal Etkinlikler Komisyonu tarafından düzenlenen Dilek Ağacı Projesi kapsamında bu kez Karacabey Karakoca İlk ve Ortaokulu'nun spor salonunun ihtiyaçları karşılandı.

Bursa Barosu 12. Çocuk ve Hukuk konulu resim yarışması ödülleri törenle verildi

Bursa Barosu'nca ortaokul öğrencileri arasında bu yıl 12.si düzenlenen “Çocuk ve Hukuk” konulu resim yarışması sonuçlandı.

Dilek Ağacı Projesi'nin ikincisi gerçekleştiriliyor

Bursa Barosu Sosyal Etkinlikler Komisyonu'nca düzenlenen Dilek Ağacı Projesi'nin ikincisi gerçekleştiriliyor.

Çocukların dilekleri gerçekleşti

Bursa Barosu'nun Dilek Ağacı meyve verdi!

Okullar tatile girmeden bir gün önce verilen hediyeler, çocukları çok mutlu etti.

Çocuklar, Bursa Barosu Dilek Ağacı Projesi'yle hayallerine kavuşuyor

Bursa Barosu Sosyal Etkinlikler Komisyonu'nun Dilek Ağacı Projesi ile Mustafakemalpaşa İlçesi'ne bağlı Sincansarnıç ve Söğütalan köyleri ilk ve ortaokul öğrencilerinin dileklerinin asıldığı Dilek Ağacı, Bursa Barosu Danışma Birimi'nde, çocukların dileklerini karşılayacak avukatları bekliyor.

Cezaevi Çocuk Şenliği'nin 9.'cusu gerçekleştirildi

Bursa Barosu'nca Avukatlar Günü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın yer aldığı nisan aylarında Bursa E Tipi Cezaevi'nde düzenlediği çocuk şenliğini 9.'cusu gerçekleştirildi.

Sincansarnıç ve Söğütalanlı çocuklara en güzel hediye

Bursa Barosu Sosyal Etkinlikler Komisyonu'nun düzenlediği kampanya kapsamında toplanan kitaplar, Mustafakemalpaşa İlçesi'ne bağlı Sincansarnıç ve Söğütalan ilk-ortaokullarına teslim edildi.