Baro yönetiminden belediye başkanlarına ziyaret

Bursa Barosu Yönetim Kurulu, 31 Mart'ta yapılan yerel seçimleri kazanan belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştiriyor. Bursa Barosu Başkanı Gürkan Altun ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaret turuna Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile başladı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'e gerçekleştirilen ziyaretlerde, kentin ihtiyaçları ve sorunları gündeme geldi. Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun ve ziyaretlere katılan yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanlarına görevlerinde başarılar diledi.
Bursa Barosu Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe belediye başkanlarını ziyaret edecek.

İlgili Fotoğraflar