Vefat (Mehmet Süleyman Özçakan)

28 Kasım 2020
Saadet Partisi Bursa il yöneticileri baroyu ziyaret etti

25 Kasım 2020
Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Mehmet Atmaca, İl Başkan Yardımcısı Av. İkram Akkaya ve Av. Abdullah Kocamaz, Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun'u ziyaret etti.
Vefat (İbrahim Kurt)

23 Kasım 2020
Vefat (İbrahim Kurt)
Vefat (Muhammet Döşkaya)

21 Kasım 2020
Av. Muhammet Döşkaya
Kirazlıyayla'da maden için verilen “ÇED olumlu” kararının iptal davasında 4 saat duruşma

29 Ekim 2020
Bursa'nın Yenişehir İlçesi'ne bağlı Kirazlıyayla Köyü'nde Lübnan sermayeli Meyra Madencilik tarafından yapılmak istenen maden zenginleştirme ve atık havuzu inşaatı için verilen “ÇED olumlu” kararının iptali istemiyle Bursa 1. İdare Mahkemesi'nde açılan davanın duruşması 4 saat sürdü.
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun

28 Ekim 2020
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun
Bursa Barosu Genel Kurulu 31 Ekim'e ertelendi

24 Ekim 2020
Bursa Barosu'nun 3 Ekim 2020 Cumartesi günü başlayan kongre süreci devam ediyor.
Vefat (Mefharet Bostancı)

22 Ekim 2020
Av.Mefharet Bostancı
Tahir Elçi davası 5 yıl sonra ancak başladı, 3 Mart'a ertelendi!

21 Ekim 2020
Diyarbakır Barosu önceki başkanlarından Av. Tahir Elçi'nin 2015 yılında tarihi Dört Ayaklı Minare önünde basın açıklaması yaptığı sırada çıkan çatışmada öldürülmesine ilişkin tutuksuz sanık polisler S.T., F.T. ve M.S. ile firari PKK'lı terörist Uğur Yakışır'ın yargılandığı davanın ilk duruşması, Diyarbakır 10'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde başladı.
UÜ Hukuk'tan Baro'ya nezaket ziyareti

21 Ekim 2020
Uludağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gülşen Gedik, önceki dekan Prof. Dr. Doğan Şenyüz ve Kamu Hukuku ABD Başkanı Prof. Dr. Zeynel Kangal, Bursa Barosu'na nezaket ziyaretinde bulundu.