Ankara Barosu'ndan Bursa Barosu'na ziyaret

21 Ekim 2021
Bursa'nın Değerleri anılarını anlattı

13 Ekim 2021
Nilüfer Belediyesi Yılmaz Akkılıç Kütüphanesi'nce düzenlenen Bursa'nın Değerleri etkinliğinin konukları, eski başbakan yardımcılarından Av. Ertuğrul Yalçınbayır, eski milletvekilleri ve Bursa Barosu önceki başkanları Av. Yahya Şimşek ve Av. Ali Arabacı oldu.
Bursa Barosu Yönetim Kurulu'nda görev dağılımı yapıldı

07 Ekim 2021
Bursa Barosu'nun 3 Ekim Pazar günü yapılan seçimlerinde başkanlığa yeniden seçilen Av. Gürkan Altun yönetimi görev dağılımı yaptı.
Bursa Barosu Başkanı Altun'dan UÜ Hukuk mezunlarına öğüt

07 Ekim 2021
Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun ve Başkan Yardımcısı Av. Metin Öztosun, Uludağ Üniversitesi 2020-21 dönemi mezuniyet törenine katıldı.
Bursa Barosu'nda mazbata ve devir teslim töreni yapıldı

06 Ekim 2021
Bursa Barosu'nda 3 Ekim 2021 tarihinde yapılan seçimlerin ardından mazbata ve devir teslim töreni yapıldı.
Bursa Barosu'nda başkan yeniden Gürkan Altun

03 Ekim 2021
Kullanılan oyların 1894'ünü Gürkan Altun alırken, diğer aday İrfan Koçak 1330 oy aldı.
Bursa Barosu'nda seçim günü

02 Ekim 2021
Olağanüstü genel kurul, defalarca ertelemeden sonra nihayet toplanabildi
Balkan Şampiyonu Avukat Çokal, madalyasıyla Altun'u ziyaret etti

29 Eylül 2021
25-26 Eylül 2021 tarihlerinde Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen Atlı Dayanıklılık Balkan Şampiyonası'nda, aralarında Bursa Barosu Üyesi Av. İsmail Eray Çokal ile birlikte Burhan Kaya, Jülide Gültekin, İrem Kavraz ve Özge Savaştan'ın bulunduğu Türk Milli Takımı, ilk kez Balkan Şampiyonu oldu.
Mültecilerin adli yardıma erişimi İstanbul'da masaya yatırıldı

29 Eylül 2021
Mülteci geri gönderme merkezlerinde idari gözetim altında tutulan yabancıların hukuki desteğe ve adli yardıma erişimlerine ilişkin uygulamaların ele alındığı ve ileriye dönük yol haritasının belirlendiği toplantı İstanbul Dedeman Bostancı Otel'de gerçekleştirildi.
Avukata 7 kurşunun cezası 14 yıl hapis!

24 Eylül 2021
Bursa Barosu üyesi Av. Berrin Bayam'ı, Mudanya Bademli Mahallesi'ndeki evinde tabancayla 7 el ateş ederek ağır yaralayan sanık Şükrü Bulut 14 yıl hapis cezasına çarptırıldı.